Wednesday, January 5, 2011

how to 'cilok' de route

ari ni my first day bekerja dalam tahun baru. walaupun aku hilang semangat…tapi badan aku tetap huuuuuuish semangat hahaha. aku pujuk ati agar terbit bunga-bunga chenta kat hujung ati disogok dengan dua pasang baju baru sempena ari pertama.

rasanya dah tiga minggu aku dihujani ucapan tahniah yang aku sendiri tak tahu ujung pangkalnya. aku simpan, aku senyum dalam-dalam. amen. harapnya termakbul doa korang.

"i'm tired of rumours linking me with many gossip"

"i am a man of my word and commitment. i will honour my contract with pakcik and makcik gomen. stories of these offers are not true. i have not spoken to anyone - ever - and i am 100 per cent a gomen player" HAHAHA.

5 comments:

  1. katner kampong ni ek???nk cari stok.....hahahhahaha

    ReplyDelete
  2. ganu kiteeeer deh...kopok gete'

    ReplyDelete
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    terbaiklah buat kamu....Guanerr

    ade banyak anak ikan ke kat kapung tu...
    hok area mana tu..
    dungun ke, kerteh ke, paka ke, pasir raja ke....

    ReplyDelete