Thursday, December 23, 2010

a hot muffin in town!

korang masih ingat tak pasal competition yang aku join awal tahun ni? if tak heeeeegat so bleh la korang google cari-cari dalam last post-yester-month. ada dua competition yang team aku submit (first under UNESCO and satu lagi anjuran Malaysian Institute of Planners, MIP’s) dan kedua-duanya melibatkan satu projek menaiktaraf hidup.

ini kisah setinggan life style di tengah bandaraya yang di provokes ke arah planning for green; that maintain the social fabric and getting communities involve in the planning are areas that fall into this project.

kaaaan…? the significant well being of the community.

tak sia-sia kita orang mencuba nasib bawah kategori 4 “Community Development / Planning Achievement Award”. kita orang dah menang that awards, hooooOoyeh!!! walaupun kita orang tak menang kat luar negara under UNESCO but at least kita orang menang gak kat tempat sendiri, tanah tumpahnya darahku.

with our mayor

de awards disampaikan oleh menteri perumahan & kerajaan tempatan pada december, 20th. tahniah gak kat pemenang-pemenang kategori lain. secara peribadi dengan bangga aku nak sebut nama-nama yang banyak bantu aku and my mantan bos (hani bee), mazlifah (brainchild of EM’s), firdaus chumel (proof reading), mr. mukh (montage & presentation), inzura & bahari (photos) and incik ramlee (material designer).

aku cilok sikit photos dari album planning excellence awards dinner 2010 kat hotel nikko, big THANKS pada supporter!

7 comments:

  1. hey..

    "plans for All"..

    Congraz!!

    ReplyDelete
  2. thanks..payche kamu pun planner kan?

    ReplyDelete
  3. yup!

    erm.. time kat hotel nikko, ade firm terlibat gak kan~~

    ReplyDelete
  4. ha ah, ramai dari consultant kompeni termasuk architect. nape beb? r'u working there?

    ReplyDelete
  5. kite akan berjumpe suatu hari 6t~~

    ReplyDelete