Saturday, December 4, 2010

3, 2, 1...actioooOon!

that thing, that moment, when you kiss someone and everything around becomes hazy and the only thing in focus is you and this person and you realize that that person is the only person that you're supposed to kiss for the rest of your life, and for one moment you get this amazing gift and you want to laugh and you want to cry because you feel so lucky that you found it and so scared that that it will go away all at the same time.hari aku bermula dari parking bawah tanah...hurm, perfect day...heharap ari ni ada ONG :) orang kata kalo tak amik gambo kat entrance ni tak sah...so, buktinya ramai yang pose in this photo right?!? hahaha.belakang aku tu "cyclon" but pastikan ati korang tak tertinggal kat atas sana! de fastest roller coaster kat asia tenggara, NAK CUBA?makan tiiiiiiiime! kat sini banyak sangat food court dari asian food till western. so, aku pilih fast food "MEL'S" yang ala-ala retro and santai how to lose weight fast? kaaaan? hehehe

antara pilihan lagu...aku cari lagu rokiah wanda "bulan ditutup awan" takde la pulak?!? wakaka

masa tuk cuci mata & bersuka ria. kat dalam bangunan ni ada roller coaster gak yang buat ati aku dikocok-kocok HAHAHA nasib ada abang ensem ni *dush.

kalo korang nak rasa jadi princess fiona boleh la berangan kat castle ni, padat dengan animasi 4D sambil punggung goyang gerudi dan special effect...kebasahan gue.ni satu lagi icon universal studio WALKS OF FAME! i love you-lah audrey hepburn.

wow, i'm sooooOoo excited gileeeer vavi! aku membesar dengan citer kartun, sebab tu hidup aku macam kartun gak...i'm getting old huh?!?mr. woody
selain aku yang tertarik dan menarik ko memang de boom..! kat sini ada lost world (bukan lost world of tambun tau hik's) ada madagascar etc (saja takmo publish photos tu, kasik korang jeles...)
pose sambil keringkan ketiak...panas dowh.
arrrrh, guna kamera cap hayam then edit pun meleeeeetz gak pe? korang maaaampu?
OH-MY-GUCCI, lihat la dunia this awards to my fan...my bloggers *huh, ada ke?
berapa pantas masa berlalu...takmo balik boleh? bleeeeh arrrr. vote for me...P.E.A.C.E!

16 comments:

  1. thanks...next time kita gi sama eh?

    ReplyDelete
  2. walaupun lelaki,tp bab roller coaster dgn ghost house ni mmg blh kata awal2 lg dh surrender. :P

    ReplyDelete
  3. thanks squesha.

    zaki, bleh jatuh jantung ni...but enjoy sgt :)

    ReplyDelete
  4. Nak undi apa?
    Calon parti mana ?
    hahha

    ReplyDelete
  5. singapore the best
    from : miss aimy..

    ReplyDelete
  6. after malacca...this is de best place to living (for me lah) my second home :)

    ReplyDelete
  7. chup, tapi aku chenta kat TEBEDU lebiiiiih ckit hahaha

    ReplyDelete
  8. syu, memang berbaloi!!!

    thanks rezal...

    mr. bruno mars dah lu asyik memeroooot, camner tu?!? HAHAHA

    ReplyDelete