Tuesday, October 5, 2010

karoks D!VA

awan itu biru, tapi hati aku kelabu..?

aritu aku takde mood sebabnya terlalu penat dengan aktiviti seminggu yang comfact till tak sempat nak use de comfact powder. my 'private party : hi tea' berjalan dengan agak jayanya walaupun berbagai rintangan 'emosi' and hehampir nak meroyan ala-ala misteri nusantara gitew! i will survive!?! but aku masih takde mood nak citer pasal benda ni cos aku ada 9 tepak hantaran nak kena settle before friday and event for our department nak kena handle include MC & zapin.

waaaaalllaaawee!

musim open house makin menjadi-jadi so after makan…makan, lepas tu makan lagi…lepas makan dan terus makan (woit, tokey vavi pun boleh jual kandang kalo camni..? ahak's). akhirnya perut makin buncit macam pregnant 4 bulan then aku fitnah mesin timbang cik ikea tu rosak cos sesedap je membuta tuli kata berat aku 60kg macam vavi hahaha.

aritu gak aku dah set otak cuma nak pegi satu open house walaupun ada lebih tiga yang invite. kan aku kata aku takde mood..? kan? so, after puas melantak sampai sembang 4 jam aku pun rasa dah bosan sebabnya cuaca sangatlah panas dan aku tak bawak se-pek-ma-ta prada...tambahan pulak cuma anak-anak itik aje yang join dato party dan anak-anak ikan dilarang sama sekali ~ ngee.

lately afternoon de gedik's gal (MD modeling) ajak kita makan goreng pisang cecah sambal kicap sambil ngumpat-ngumpat walaupun dah 4 jam melahu tadi, uish. aku agak-agak la hampir kosong pahala aku ari tu duk sakan mengumpat secara undi pukal (boleh lost weight tak kalo kureeeng pahala? macam seeeeeliiim world tu?)

dah berbuih ngumpat so kita orang pun budget chantek hiburkan ati pulak...so kami karoks!!! hoooOooyeh : ) kiranya malam tu malam pesta muda mudi...mood pun dah ok, penat melalak sampai lewat pagi. tak boleh blah pergi karoks pakai kebaya sendat ni HEHEHE very de jamu mak dara! fun gileeeeer!

2 comments:

  1. uish...kena rebut mic ke? HAHAHA lucah bunyi nyeeeer! lalala.

    ReplyDelete