Monday, October 18, 2010

flight haji bakhil

kelap-kelip ditengah laut,
lampu perahu nelayan,
sembilan ribu bintang,
sempurna bentuk bulan…perhiasan malam.
wow, tangkap lentok aku cilok intro dari wall cik nina durham kat fuckbook. huh, korang toksah ribut-ribut nak remember that gal sebabnya dah kompem korang takan kenal sebabnya dia ni bukan journalist malah tak tersenarai dalam mana-mana shopping list supermarket pun hahaha but dia ni primadona air mata macam fasha sendat tu...kalo ada yang nak berkawan boleh la anto borang match maker or search sendiri kat sesawang kerawang bunga malai soooOosial tu. ops, terpromosi ala-ala 'nuffnang' plak : )

sebut tentang supermarket teringat aku beberapa 'siri' kenduri musim haji. woit! ni bukan kenduri haji bakhil la manisaaaah woi…kan musim haji dah nak tiba (ish, kaffir zimmi betul la korang ni). kot yea pun bila la aku dapat jejak kaki kat rumah tuhan tu? tunggu aku suci, ati suci, segalanya suci (tapi...aku tak bleeding...love). orang sibuk booked tiket pergi haji, aku sibuk gak booking tiket flight. kaaaaan? takan korang je nak pergi tawaf..? aku pun nak gak cuba buat tawaf beb! (tolong la caya...bakal haji ni).

eh-eh-eh encik zam, awat tiket aku hang booked KUL-BDO..? ni tiket ke serambi mekah ke? ke mekah al mukarramah?!? arrrrrrhhh, tak sempat la camni weeeeey so aku tawaf kat mana ni *ouch, tawaf kat shopping mall jelah ’P

8 comments:

  1. eh.. lagu kelip2 tu... i loikeeee!!!

    ReplyDelete
  2. yeker beb? si nina tu sibuk feelin' lebih hahaha. sape nyanyi lagu ni eh?!?

    kaaaan? jom tawaf sesama nak..?

    ReplyDelete
  3. Lagu old skool ok....best jika dilagukn ketika berkaraoke hihi

    ReplyDelete
  4. elo bdk 'uuu akk akk' bunyik nyet sgt hahaha...

    cik nina, ada yg isi form tak? camni dua poseeeeen : ) oh...tulat i dah flight, haji ni!

    ReplyDelete
  5. penyanyi lagu tu ialah doel sumbang sama nini carlina.. cham jgn lupe kim salam kat depa bila smpi jakarta nti yar...!!! ahakz!

    ReplyDelete
  6. moga peroleh haji yg mabrur hehehe *tawaf shoppin'

    ReplyDelete