Saturday, February 14, 2009

stand by me : )

begitulah kisahnya…motif?

waktu kejadian when saya on my lappy and check out any comments kat salah satu post blog’s ni; tup-tup a-la-mak dah kena tag lerrrrrr…nasib baik cik adik manis yg tag saya...kalo tak tentu dah kena luku kpala dia or tag dia smula dgn thumb tag. hehehehe. inilah dia pandangan kabur tentang kawin di musim tak mengawan ni. check it out!!!

1. how old are you?
what’s up…umo tu cuma angka, tak perlukan sempoa or kalkulus. hahahaha korang tetap tua kalo diri sebelah kita!!!

2. are you single?
single ke singlet? kalo camtu sing with me ok? “kamu anak singkong”.

3. at what age do you think you'll get married?
life begin at 30’s…so kawin ke? nikah je blum kot? kak leha dpn rumah tu tak kawin pun tapi mentain je dapat anak? kena “buatan” org you all…gulp*

4. do you think you'll marrying the person you are with now?
hek-eleh, sengalkan? kecuali ler kalo kena tangkap basah, wet dream amik kira tak?

5. if not, who do you want to marry?
virgin “marry”. wakakaka…demam dek!

6. who will be your bridesmaid & bestman?
yang pasti not my “maid” or “guardman” dpn rmh i.

7. do you want a garden / beach or traditional wedding?
not garden laaaa but “guard house” motif? bleh la salam kaut dgn smua org yg lalu lalang kat situ. glamour tau.

8. where do you plan to go on honeymoon?
ayooooo, sukar nyer soalan ni? bleh tak repeat paper? blum kawin so how nak tau? kaedah-lah.

9. how many guests do you think you'll invite?
seketul dua je…yg lain buat menyemak je! comfirm nak kutuk la tu after weds.

10. will that include your exes?
ehhhh, mesti le jemput. baru la nampak mcm menantu mithali, comolot gitew!!!

11. how many layers of cake do you want?
cupcakes. can you defined how many layer bleh buat?

12. when do you want to get married, morning or evening?
evening & sunset.

13. name the song / tune you'd like to play at your wedding?
wishin’ and hopin’ by dusty springfield feat rosiah chik. bleh gitew?

14. do you prefer fine dining or just normal spoon & fork? knife?
spoon & knife with “pork with fork” hahahaha. i ni melayu, juz ginger bread at evening sunset party. lucu-lah.

15. champagne or red wine?
both pun best pe.

16. honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
korang ni busy body ler jaga tepi kain kitaorg. ni sape yg nak kawin, i ke korang? after mkn honeydew or godak moon cakes pun bleh, if you want to honeymoon.

17. money or household items?
both. materialistic gals.

18. how many kids would you like to have?
brangan la soklan ni…dua (min) and empat (max).

19. will you record your honeymoon in dvd / cd?
dgn harapan korang dpt buat intro cd blue? ish….poyo la korang ni.

20. whose wedding plan would you like to know next?
vera wang. sebarang pertanyaan bleh la korang googling & ”gonggong” like hanjing at diz blog’s http://filanastasia.blogspot.com/, dia ni kwn kpd vera “wang” kat cashier jusco. wakakaka.

4 comments:

  1. cham's : owh.. terima kasih melayan kerenah saya okies.. huhuh.. kamu memang best.. ngeh ngeh ngeh.. markah penuh?? boleh la kot.. oppss..

    ReplyDelete
  2. mesti la comel! anak pembaptisan cham beb!

    ReplyDelete