Monday, March 23, 2009

chapter one: all-new mail


super”vavi” ler kalo dah dua tiga ari ni tak sempat nak bernafas, baru je abis exhibition kat persada johor. terpaksa ler timba oksigen kat pokok bunga. apa korang ingat saya ni spesis fotosentesis ke??? multi-suck-ing la katakan? wiken lebih pendek tak sempat nak tgk matahari terbit...so malam lebih panjanglah? ka-e-dah sgt, korang ingat ni kat kutub? juz create a reason to rest, tapi pagi ni si penyu seawal mungkin dah bangunkan saya ajak b’fast. pwooorrhhh, ngatuk giler.

having b’fast nasi lemak ayam kat port biasa, and after melantak trus i drive my binatang ternakan ke nusajaya. motif? lawatan rasmi opis baru penyu.

petang ni saya curik masa to reply smua email and notes peminat. ada ke? mati la dekkkkkk. masa saya tgh blogging & gonggong my adik angkat nyer post and suddenly…i s.h.o.u.t!!! mau sawan vavi dibuatnya bila terthumb tag dgn picture lama. dat my very-very old picture and was taken if i not ting-tong masa convo “kylie minox” on 2000. dat university era and all takluk jajahan kami. very de kekwat!!! mau merintih makcik-makcik nak menantukan kita org, wakakaka. dah nine year ago, time tu masih bergetah skrap lagik!!! kami like twin, like paris hilton & nicole (agak-agak ada tak org nak santau mak if i make it diz statement?) huhuhu i re-read his statement and juz copy & paste de photos at here;

“how i've lost so many friends after my graduation”

1 comment:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=QyMDHgttqmc

    SEMPURNA

    ReplyDelete