Saturday, April 16, 2011

ramalanku benar belaka

cheeeee ciiiiiter, ceeeeechiiiter...?

cuaca sejuk dan lembab lewat petang mengheret aku terus memikirkan betapa sunyi malam tanpa bintang. omong-omong kosong dengan teman hanya menanti mata lelap dibabab disorongkan bantal. pe kata aku cuci muka dulu sebelum tido cam selalu? pwooooooorh, amiiiiiik ko!!! terus dah kul 2.30am tak mampu nak lelap, lalok pun tak! macam mencekik kopi mak dara...eh mak janda...eh taram jerk-lah hehehe.

kalo burung hantu pun dah reti tido apa keeeees? so, aku la yang naik hantu. capai youtube dengan feeling-feeling "cikgu shida" (bukan bapak cikgu shida tau! kahkahakah) terus kepingin nak rakam satu lagu. wey, petang tadi memang aku dah plan dengan bff (wah! dah pandai guna words bff ni...kan aku lahir cuma dengan lima ratus vocabs jerk huhuhu) si limau suam nak featuring lagu "LUCKY" yang dia dedicated kat aku 2 tahun lepas. hampeh...cancel plan sebab memasing kekenyangan (later aku tapau tuk korang watching-watching-touching)

bukan apa, ramai sangat kekawan fuckbook yang tanya aku bila nak hasilkan VC terbaru. so, meh kita check ramalan by "madam zorra" ni...enjoy the VC. oh, aku dah semakin gebu terleeeeebeeeeh sudeeeey baking powder :) bagi yang kurus chekeding tolong arrrr jangan jeles and bagi yang gebu gaban macam aku kena semat bebaik my word ni "fat is fashion!" dengan ucapan selamat berhari sabtu, jangan skodeng anak jiran sebelah...dosa huhuhu enjoy it! (maaaaampu bagi ucapan ni time-time nak pilihanraya hik's) VOTE jangan tak VOTE!!!

2 comments:

  1. Artis Af takleh cari makan lepas ni

    ReplyDelete
  2. kahkahkah...tapi kena berguru lagu thai dengan you :)

    ReplyDelete