Monday, October 10, 2011

don’t blame the boy, it is the tarts!!!


memula aku tepek dolu seketul gambo aku yang tak shave ala-ala penjenayah neh! harap korang tak lupa rupa ni yang dah lama tak ke udara. ni tak bermakna aku lupa nak baca semua tulisan korang. ada sekali tu aku klik and baca satu blog ringkas my peberet junior sempena hari lahir aku on kapel last month…betapa dia bangga punya kekawan macam aku (seyeeeees tuh kata dia…bukan kata kaw!?!) tak malu katanyeeeer nak ngaku kawan biarpun angka kian menginjak tapi usia masih segar dan mekar macam dulu (kak nita sesaaaaangat!). wah, terus buat aku telanjang dan tersenyum panjang betapa hebatnya pujian yang tuhan kirim time tu.

“terlalu lama duduk dalam besar membuat kita lupa ujudnya kecil keliling” [abdullah jones]

hidup kalo sendirian tak syiiiioook gak huh! cipta kemewahan dunia…berdua lebih baik dari solo. setidak-tidaknya kita ada kawan tuk “comolot”.

...kawan sedih
temani aku waktu sakit
waktu aku nak “piss-off”
waktu aku nak “brake-off”
even waktu aku nak “fuck-off”
hantar dan jemput aku time out-station
apasal gambo ni macam nak interview kawen jerk?
waktu aku “lost and found”
waktu aku curik jawapan interview ko and modify jadik phares aku, ops!

sebab aku selalu kureeeeeng satu vocab dari ko…no wonder la ko grad first kelaaaaas!!! aku kan wonder girl jerk. so, kelihatan ler aku ni spesis b.i.m.b.o dan kimak’s kahkahkah tapi aku tabah cos hero hindustan selalu kalah dulu (tu pesan jiran keling aku yang takde bau langsung darah hindustan :'Ptemani aku tuk selingkuh (yelah tuuuuuh, ko kan pompuan bawah lindungan ka'bah...suci, yang selingkuh tu aku kan? ...kaaaaan?!?)
teman kelahi macam laki bini
orang gosip atas kerusi, kita gosip atas lantai...maaaampu?
ko memang terror tahap teror-ist amik gambo curik…sampai aku pun kagum dengan bakat semulajadi yang tak berapa nak jadik tuh! kuikuikui.

dia bff (best-fcuk-er-fren)

buat aku gelak’s devil sambil bebuatan…bersuara kepit! aku sure ko pasti rindu tang suara bergetar-getar uno aku tu kan? HAHAHA kompem anuar zain pun tak mampu nak kepit cam aku dowh LOL. ko la segala jenis "TEMAN" tang dunia ni!!! selalu ada kimia and tup-tup dah sedondon macam boria lalala.
memula aku nak letak gambo just sekeping dua jerk…tup-tup amekaw seloyang aku bubuh huh! mau muntah darah 7 keturunan membelahak gambo. orang kata “gambo tak pandai menipu…” tapi kita obses.
tak satu kitaran masa pun kita gagal harungi bersama (even kitaran period hahaha)…terlalu banyak kontroversi yang ditimbulkan oleh sekeping gambo.
orang lain sibuk kasik ko cokelat...bunga ros sekuntum dua, nah! aku kasik sepasu trus biar ko banyak pilihan dan tak sape mampu tandingi idea riak nak mampos aku tu *dusssyuuuum. ketika ati aku kaler pink, kaulah penasihat sulit lagi selulit aku. bila aku sedih dan hampir-hampir kureeeeeng oksigen…ko la kawan yang setia…wa-lau-pun kekadang ko bantai jerk pam hydrogen + nitrogen + collagen bagai. next time my name rools off your mouth, choke on it bitch! we’re not sarcastic-were hilarious. thank you for making my day more beautiful today =)

time aku gagal, ko pasti ada jawapan “ha? hmm…ntah la…babe!"
walaupun kita orang kongsi minat yang sama…tapi aku tak kongsi “fruit-heart”. ko hengat aku lesi?!? ewah-ewah, kita orang ada citarasa tau pasal ni. setakat buah tempatan...apa musim? hahaha buktinya…hurm…aku bleh kencing berdiri, ko (limau suam) tak bleh kencing berlari (vungok's tak berkaitan langsung...)

tapi, pulot kuning + rendang daging = sambal udang ko memang terbaaaaaeeeek! sebab tu ko jadik BFF aku.

4 comments:

  1. so very sweet.. so glad u find someone who u can turn to.. caya la cham's.. take care darl..

    ReplyDelete
  2. bukan senang nak find sumone yg OSEM!

    ReplyDelete