Wednesday, February 29, 2012

"HARI MARI BERGAMBAR BERSAMA ANOT EDORA"

intro post aku kali ni tak ada kaitan langsung tang gambo kat atas ni...tapi ianya menceritakan keseluruhan ari yang panjang dan manis dalam sebuah kehidupan. setiap orang punya sebab dan alasan kenapa kehidupan ini sangat kompleks.

aku memang susah nak gi majlis kawen...aku rasa korang pun ingat kot? sebabnya aku mula sesak diperhatikan ramai orang (feeling diva lettew) yang beria-ia nak melaram dan tak kelip-kelip tang bijik mata merenung tanpa putus nafas macam ler ni reunion makhluk asing planet zargos raih kemerdekaan pertama. elo, aku tau la aku jambu...soooo...toksah nak berair sangat bleh?!? HAHAHA no wonder-lah setan tak suka gadis dan teruna mendirikan "masjid" (oh, ayat gadis tu macam sangat desa wokey) resepsi camni always bawak aura +ve by guest yang hadir (tak kisah ler sama ada nak teruja berahi tengok pengantin bersanding maupun terkinja-kinja mengeji hina) kan..?memandangkan mak jemah dah delay sebulan nak posto story ni kan? so, atas dasar ke-kekwat-an ...ni ha ler baru semua impulse tang otak aku nak bersambung mengingat nak post binatang ni HAHAHA tu pun nasib iklan wardina tu duk ulang sejuta kali kat tv tanpa pewarna tiruan tak sudah baru ler aku ngingat gadis celop tanpa kaler tiruan ni (tak ke macam kimak reason aku ni!) huh, gadis ni my client and not ke-la-in erk. ari tu sangat kompius hingga aku tak bleh digest invitation gadis howt ni...giler tak howt?!? merah...menyala spot light dia tu!!! heeeeep! biasa ni...kahkahkah.


"HARI MARI BERGAMBAR BERSAMA ANOT EDORA" kata kaw!?! setahu aku dengan bambino jerk ada slot ni...hadooooyai (nampak sangat ko artis K-pop hahaha).aku tak kenal dia sebaik orang lain mengenali dia...yup, sebabnya pe-ke-hell....anot ni pun bukan artis telenovela kan? tapi dia ada teruna sayang...maka bleh la bikin dosa! bikin drama hik's. orang kata cinta itu buta...tapi aku kata...cinta tak perlukan mata...cinta hanya perlukan ati.
mula-mula aku nengok dia dengan sorang jantan yang mengaku "i’m single" ...aku cuba terjemahkan tagline tu sebaik mungkin HAHAHA sebabnya hanya lelaki gay yang mengaku diva jerk berani membuat statement sebegitu LOL. then aku syak lagi si anot ni mesti kena speedo dengan jantan kerempeng ni or jantan kropok kam-kam ni stok gegeli or anak ikan buchuk masam dia. kechiiiiiiiwa, ternyata dia memamng lalaki sejati! cheeeewah...ko dah cuba ke? kahkahkah (wa-lau-pun aku kompen dah sebulan ni korang epi ever-after menebuk tupai each other...bukan aku yang kata...)
tak sia-sia korang praktis watak penjual kain...dah rupa orang kampuchea ko anot! (p/s: abg i'm single...mak i jeles dengan u!) cuuuuuuuuurlast! kain dot-dot-dot tak abis korang jual akhirnya korang berjaya menjual diri :'P
bila aku nengok “polka dot” buat aku selalu ingat tang ko not! enjoy sangat hari photoshoot kekawen korang berdua...sempoi. am & anot, SELAMAT PENGANTIN BARU!
kawan dia: majlis apa ni?
anot: majlis graduasi anak murid emak aku!









nota: aku nak korang hengat...bahawa februari ada gak 29 hari! HAHAHA

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete