Friday, February 26, 2010

beruk-band

seminggu bergayut dengan beruk-band akhirnya membuahkan hasil. keturunan duniawi. we do not stop playing because we grow old…we grow old because we stop playing. keghairahan aku hanya sekejap, klimaks dihujung jari. selebihnya hanya waktu berpoya-poya keanakan.

kalo kekasih kita bertanya: lawa ke budak tu?
pantas, siapa yang paling lawa? i ke, budak tu? (kalo ko rasa nak kena sagat…or high heel saiz 7, ko jawab la cepat!?! ngee)

kalo tetiba dia tanya: you dah makan ke belum?
arrrr…jom ar pi makan. lapar banget ni! (duit aku la gak yang kopak kaaaan)

kalo dia hint: lawa-lawa la baju kat sini yek..?
maksudnya: belikanlah untuk i sedozen dua, dah tak reti-reti lagi! (terasa jalan dengan s’jibeng la ko neeeeh)

tetiba katanya: rasa macam nak pening la.
bosan betul la ko ni, takan la pegang tangan sikit pun dah pregnant kot? nak picit kepala kata nyer..himpitkan je kat pintu lift, sure elok pekerti mulia lepas tu.

kalo dia kata: “letihnya hari ni. mana nak masak, basuh kain-baju lagi...”
kita makan kat luar jelah. lepas tu, tolong basuh kain-baju sekali yek :-] hahaha.

sambungnya: kita ni lebih sesuai berkawan aje.
that means, ngko dah tak pepaham lagik?!? aku dah tak nak kat ko. tak reti lagi?

tup-tup katanya: i suka berkawan dengan you. you baik, memahami bla bla bla... (kentutpun bau wangi)
hissssh... aku rasa macam syok giler kat ko dowh. rasa nak ‘mengawan’ sekarang gak! ouch*

kalo…: you pernah tak teringatkan lover lama you dulu?
that means: kalau ko rasa nak sangat tido kat luor rumah, beberani-lah sebut nama dia depan aku!!!

kata la kalo: i sanggup berkorban demi kebahagiaan you.
amboi, amboi amboi! manisnya bahasa korunk dua ekoq, "macam lembu pakai skirt". aku laaaaa yang kena berkorban. habih, hangpa dua ekoq gak yang seronok bromen kaaaaan?

kalo berani katalah: i tak kisah kalau memang betul you nak kahwin lagi satu. asalkan you berterus-terang dengan i, bersikap jujur dan berlaku adil. apa yang dia dapat i pun dapat sama bla-bla-bla fu*k-fu*k etc.
pwoooorh, sape kata aku tak kisah? adil ke tak adil, aku tak kira! tu belakang kira. langkah mayat aku dulu sebelum menikah lagi satu.

______________/`\____________\O/___________"help!! shark!"

4 comments: