Friday, October 2, 2009

cannot gooooo-lah

come weekends.

it’s lovely to sleep late without worrying bout getting to opis on time and making drama or soap opera merangkak macam ju-on dari katil or memekik-mekik dalam bath room “sawan kesiangan”. weeeeey, pompuan pandu lembab la…..and polis trafik bikin chantek je tepi side road (ko ingat nak bertanding miss universe)? however all good things must end and soooooo it is with lazing’ in bed…ari “bermalas-malasan”.

scroll-scroll-scroooooooooll, darm*

sudah kena daaaa…anak panah dewa monyet menusuk mata. si cupid’s em-c demam lepat-ketupat-mengumpat. bleh guna wild cards “uno” tak menangkis “muka buku”? kekacang ni bila la mau bertaubat insaf dengan soalan majalah mangga nyer, huhuhu. 30 soalan, 30 minit, 30 kali otak senget~

1. bekas kekasih saya adalah :
players : ) dush*
2. saya sedang mendengar :
“orang bilang” by wali band.
3. mungkin saya patut :
focus on my job or pikir imelda marcos tu brilliant? mati deeeeek.
4. saya suka :
org yg reti bezakan apa tu “relationship” dan “friendship”.
5. sahabat-sahabat baik saya :
serial killer & cheer leader.
6. saya tak faham :
masih ada primat or berok darwin, otak ko ke mana? angel of death.
7. saya kehilangan : [dia]...haaaaiiiihh :-[
8. ramai yang berkata :
i’m funny, bitchy but kelakar seram, pe? korang ingat aku badut sarkas??? wakakaka.
9. makna nama saya : mata + hari = ?
10. cinta itu adalah : just a piece of meat!!!
11. di suatu tempat, seseorang sedang : lost*
12. saya akan cuba :
coba kau dengar, coba kau coba...ewah ketipak-ketipak-ketipung, eeeewah.
13. ayat selamanya membawa maksud :
“aku takan replace selagi ngko cukup memberahikan pada aku!!!”
14. telefon bimbit saya : cap ayam…keok-keok-keok.
15. bila saya terjaga dari tidur :
…bila dia tinggalkan saya?!? erm...
16. saya paling meluat apabila :
depan kita macam bagus but belakang kita dia ler syaitan nir-ra-jim. hipokrit.
17. pesta / parti adalah : it’s me.
18. haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
hahahaha...tak mau cakap :p ko adoooooorrrr?
19. peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
kat university? syok tu.
20. hari ini : nak lupakan semalam yang hanjing, work suck.
21. malam ini saya akan : mabuk-mabuk.
22. esok pula saya akan :
elooooooo??? korang ingat aku ni tengah baca buku amalan kebajikan ke? rakib? atid?
23. saya betul-betul inginkan : f480
24. ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
pwooorrrhh, chantek ke?
25. pusat membeli-belah atau arked permainan :
my good theraphy.
26. makanan barat atau jepun :
western food, motip? i am canibal wokey :p
27. bilik yang terang atau gelap :
terang ler...ketakutan itu kegelapan.
28. makanan segera adalah :
mengangkang sambil baca sifir empat digit...huhuhu.
29. ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
“tahun ni i nak tutup kedai cepat sikit”
30. siapa yang anda mahu tag?
korang pikir sape?

2 comments:

  1. apa-kah??? player atau "playar" or screw driver or tukul??? huhuhu.

    ReplyDelete